hakko_logo

Japán vezető forrasztástechnikai gyártója a professzionális kézi forrasztási alkalmazások szinte teljes skálájához kínál megfelelő eszközt, az egyszerű szerelési munkáktól a bonyolultabb SMD integrált áramkörök javításán keresztül, a különösen nagy melegítő teljesítményt igénylő furatszerelt alkatrészek kiforrasztásáig. A Hakko termékek legfontosabb jellemzői a megbízhatóság és a gazdaságos üzemeltetés.

A Hakko kínálatában megtalálhatók az egyszerű és gazdaságos működésű, belépő szintű forrasztóállomások, a hagyományos fűtéssel üzemelő precíziós vagy nagy teljesítményigényű munkákhoz használható, egy- vagy többpákás precíziós forrasztóállomások, a nagy teljesítményű, furatszerelt kiforrasztó állomások, a digitális hőfokszabályzással és kimagaslóan nagy légárammal rendelkező hőlégfúvók, valamint a korszerű indukciós fűtéssel rendelkező, fokozottan igényes munkákhoz használható forrasztóállomások. A kínálatban szereplő eszközök túlnyomó része támogatja a nitrogénes légkörben végzett forrasztási műveleteket. 

A forrasztáshoz közvetlenül használható eszközök mellett, a Hakko számos kisegítő berendezést is kínál, mint a pákahegy-hőmérők, ónhuzal-adagolók, az antisztatikus védelem eszközei, a nitrogénes forrasztáshoz szükséges nitrogén-generátor és szabályzó, stb. A teljes kínálatról az oldalunk bal felső sarkában található gombbal megnyitható katalógusból tájékozódhat.