jbc-logo

Bár a JBC története mintegy 80 éve kezdődött, a spanyol cég csak az utóbbi másfél-két évtizedben került a forrasztástechnikai gyártók élvonalába, elsősorban a termékeikre jellemző, intelligens elektronikán alapuló fejlett teljesítményszabályozás miatt. Ezen szabályozási módszer révén, egy átlagos teljesítményű JBC forrasztópáka elképesztően rövid idő, mintegy 2 másodperc alatt éri el az üzemi hőmérsékletét és a nagy sebesség révén ezek a pákák nagyon gyorsan reagálnak hőterhelés változásaira, a minimálisra csökkentve a hőmérséklet munka közben tapasztalható ingadozását.

Az csúcstechnológiát alkalmazó vezérlőrendszereknek köszönhetően, a JBC állomások számos üzemi paraméter programozhatóságát biztosítják, lehetővé téve, hogy az eszközt az adott munkafolyamat igényeinek megfelelően használjuk.

A JBC kínálatában megtalálhatók az elektronikai kéziforrasztó műveletek minden kategóriájához szükséges teljesítményű és felszereltségű forrasztópákát, a többpákás javítóállomások, meleg levegős készüléket, valamint a forrasztási műveleteket támogató eszközök.