plato-logo

A Plato a világ egyik legnagyobb forrasztóhegy-gyártója, amely a legelterjedtebb Weller, Hakko, Pace és egyéb forrasztópákákhoz használható hegyeket készít. Az alkalmazott anyagok kiváló minősége és a szigorú technológiai fegyelem biztosítja a termékek megbízhatóságát és hosszú élettartamát.

Az ólommentes forraszanyagok elterjedésével jelentősen fokozódott a pákahegyek igénybevétele, így a jó minőségű hegyek jó hőátadása és magas élettartama révén jelentősen javíthatja a munka hatékonyságát és csökkentheti a hegyek cseréje miatt szükséges állásidőket.

A pákahegyek mellett a Plato kiváló minőségű, könnyű és tartós oldalcsípőket is kínál, számos változatban, akár antisztatikus nyelekkel és elpattanásvédővel is. A fogók vékony kivitele lehetőséget biztosít az elektronikus alkatrészek kivezetéseinek levágására még a nehezen hozzáférhető területeken is.

Kiegészítve a fentebb felsoroltakat, a kínálatban megtalálható még számos, a forrasztási munkákat segítő termék, mint a folyasztószer-adagolók, a pákahegy-ónozó paszták, valamit a pákahegyet tisztítására szolgáló nedves és száraz szivacsok.