weller-logo

Talán világszerte, de Magyarországon kétségkívül a legismertebb és legelterjedtebb forrasztástechnikai gyártó a Weller, amelynek kínálatában a különböző feladatokra alkalmas, különböző teljesítményű eszközök között válogathatunk.

A múlt század negyvenes éveiben alapított Weller a mindmáig népszerű Magnastat mágneskapcsolós hőfok-szabályzó rendszer kifejlesztével mintegy fél évszázada az élvonalban van és népszerűsége azóta is töretlen. A kínálatában a már említett Magnastat szabályozású pákáktól és azok legismertebb képviselőjétől, a TCP 50-től kezdve, megtalálhatók a forrasztási munkák széles spektrumához alkalmas, analóg és digitális hőmérséklet-szabályozással rendelkező forrasztó- és kiforrasztó pákák, meleg levegős eszközök, alsó fűtések, forrasztási füstelszívók.

Bár a versenytársak jelentős kihívások elé állították a céget, az egyedülállóan széles termékválaszték és a kiterjedt értékesítői hálózat, valamint a márka használatába vetett bizalom továbbra is biztosítja a Weller termékek vezető helyét a forrasztástechnikai piacon.